icon

Produse Situaţii Urgenţă

Vă rugăm să vizitaţi site-ul complet pentru descrieri detaliate ale produselor: folosiţi butonul din partea inferioară a paginii sau accesaţi site-ul de la un PC.

ATENŢIE! Linkurile din descrierile de mai jos vor direcţiona spre pagina completă a acestui site şi vor genera un trafic de date ridicat.

În cazul în care vă interesează alte tipuri de produse ale partenerilor noştri decât cele prezentate pe acest site, putem discuta disponibilitatea acestora în România sau serviciile pe care suntem capabili să le oferim.

Cuprins:
arrowCold Cut Cobra
arrowCamere termoviziune
arrowVentilatoare PPV
arrowEchipamente USAR
arrowRefulare şi spumă
arrowCBRN
arrowAlte unelte

Cold Cut Cbra

Conceptul Cobra

Metodă revoluţionară de luptă împotriva incendiilor, folosind hidroperforare pentru a străpunge eficient orice material de construcţii cunoscut.

INFO

.

Integrare autospecială

Sistem de perforare şi stingere (300 bari, 58 l/min) proiectat pentru integrare pe autospeciale de orice dimensiuni. Include pompă, tambur cu furtun, vas abraziv, lance refulare radio.

INFO

.

Unitate Cadru Autonomă

Sistem de perforare şi stingere (300 bari, 58 l/min) complet autonom cu motorizare proprie. Flexibilitate maximă în privinţa manevrabilităţii, permiţând transbordări rapide.

INFO

.

Cold Cut MPN

MPN (Ajutaj Multifuncţional) este un pistol de refulare la joasă presiune, ce poate genera modele variabile de pulverizare. Extinde utilitatea Cobra şi în alte tipuri de operaţiuni.

INFO

.

Pompă Aditiv

Sistemele Cobra pot fi echipate cu pompe de aditiv acţionate hidraulic, cu rezervor de 10 litri. Adăugarea unui aditiv Clasa A de viscozitate scăzută reduce tensiunea superficială a apei.

INFO

.

Extensie Lance

Extensia pentru lance va facilita perforarea şi stingerea cu sistemul Cobra în zonele unde incendiul este dificil de accesat cu lungimea obişnuită a lăncii.

INFO

.

Intervenţii speciale

Stingătorul Cobra poate fi dotat cu o serie de accesorii pentru intervenţii speciale: Cold Tap (evacuare fluide), Cutting Frame (tăiere gură de vizitare) şi Pipe Cutter (tăiere conducte).

INFO

.

Aplicaţii Navale

Sistem Cobra pentru uz naval: fabricat din oţel inoxidabil, clasificare IP înaltă, rezistent la şocuri, permite expunerea la condiţii dificile.

INFO

.

SUS

Camere termoviziune

Scott Safety ISG X380

Scott Safety ISG X380 combină performanţa în termoviziune cu un design robust, uşor şi de mici dimensiuni, oferind pompierilor cea mai bună calitate a imaginii.

INFO

.

Leader TIC Bi-Ocular

În curând.

INFO

.

Leader TIC M3

În curând.

INFO

.

Leader TIC Mini

În curând.

INFO

.

SUS

Ventilatoare PPV

Leader ventilatoare PPV

Ventilatoarele cu presiune pozitivă sunt utilizate la intervenţii de stingere a incendiilor interioare pentru a creşte presiunea şi a controla fumul.

INFO

.

Leader LFV debit mare

Ventilatoarele cu debit mare (LFV - Large Flow Ventilators) pot evacua fumul şi reuşesc să combată într-un mod eficient incendiile extinse pe suprafeţe foarte mari.

INFO

.

Leader BATfan baterie

Ventilator PPV portabil cu acumulator, puternic şi uşor, ideal pentru punerea rapidă în aplicare a tacticilor ofensive în spaţii de dimensiuni mici şi medii.

INFO

.

SUS

Echipamente USAR

Leader Hasty

Echipament USAR (căutare şi salvare urbană) care combină o cameră video articulată montată pe braţ telescopic şi un sistem cu senzori seismici fără fir.

INFO

.

Leader Cam

Cameră video USAR (căutare şi salvare urbană) cu sistem de comunicare, montată pe un braţ telescopic. Destinată căutării victimelor surprinse sub dărâmături.

INFO

.

Leader Search

Echipament USAR (căutare şi salvare urbană) dotat cu până la şase senzori seismici cu şi fără fir. Destinat căutării şi localizării victimelor sub dărâmături.

INFO

.

Leader Scan

Echipament USAR (căutare şi salvare urbană) pentru detectarea celor mai mici mişcări respiratorii ale victimelor conştiente sau inconştiente aflate sub dărâmături.

INFO

.

Leader Sentry

Echipament USAR (căutare şi salvare urbană) pentru monitorizarea stabilităţii structurale a clădirilor afectate de explozii, cutremure şi alte dezastre.

INFO

.

Leader Volt

Echipament USAR (căutare şi salvare urbană) pentru detectare de la distanţă a curentului electric alternativ şi avertizare optică / acustică.

INFO

.

SUS

Refulare şi spumă

Ţevi de refulare

Corpul ţevilor de refulare Leader poate fi fabricat din două materiale: compozit FiberTech sau aluminiu eloxat. Robinetul este tip slide-valve, nu sferic.

INFO

.

Tunuri portabile

Fabricate din aluminiu dur eloxat, vopsea epoxidică şi oţel inoxidabil pentru a îmbunătăţi rezistenţa la coroziune, iar vârfurile de fixare ale picioarelor sunt construite din carbură de tungsten.

INFO

.

Distribuitoare

Fabricate din material compozit FiberTech, asigură în funcţie de model două sau trei linii de distribuţie a apei. Reducerea greutăţii este substanţială: până la 70% comparativ cu produsele convenţionale.

INFO

.

Amestecătoare linie

Sistem pentru amestecarea automată a tuturor tipurilor de spumogeni de la 0,3% la 6%. Se va adapta automat fără să fie afectat de variaţiile de debit ale ţevii de refulare.

INFO

.

SUS

CBRN

Truse prelevare CBRN

Kit dinamic pentru colectarea agenţilor chimici, biologici şi radiologici, inclusiv toxine şi alte materiale toxice industriale. Este utilizată în general de echipajele de primă intervenţie, militari sau alt personal operaţional.

INFO

.

Transport CBRNe

Container unic, proiectat pentru transportarea în siguranţă a probelor CBRNe, explozibililor şi a altor materiale periculoase. Echipamentul este certificat pentru toate tipurile de transport rutier, feroviar, maritim, fluvial şi aerian.

INFO

.

SUS

Alte Unelte

Nupla fibră de sticlă

Uneltele Nupla cu coadă din fibră de sticlă (PAFS) sunt indestructibile la utilizare normală, oferă rezistentă foarte ridicată la flacără, apă şi deteriorare UV, nu conduc curentul electric şi au o durată de viaţă ce poate depăşi 20 de ani.

INFO

.

Sisteme pneumatice

Sisteme Vetter: perne pneumatice de ridicare, obturatoare pneumatice pentru etanşare, corturi medicale, poduri pneumatice pentru salvare, produse pentru decontaminare şi recipiente pentru colectarea substanţelor periculoase.

INFO

.

Generator fum

Echipament Leader pentru generarea de fum dens, utilizat în centrele de pregătire ale pompierilor pentru a oferi sesiuni de instruire sigure şi realiste. Sunt disponibile şi alte produse pentru centre de pregătire.

INFO

.

SUS

© 2016 Ultrans TM