icon

Parteneri de lucru

Ultrans TM livrează în România produse ale partenerilor listaţi mai jos şi oferă servicii aferente de instalare, punere în funcţiune, instruire a operatorilor, service autorizat, întreţinere şi recalibrare. Vă rugăm să vizitaţi site-ul complet pentru descrieri detaliate ale produselor: folosiţi butonul din partea inferioară a paginii sau accesaţi site-ul de la un PC.

În cazul în care vă interesează alte tipuri de produse ale partenerilor noştri decât cele prezentate pe acest site, vă rugăm să ne contactaţi pentru a discuta despre disponibilitatea acestora în România sau despre serviciile pe care am putea să le asigurăm.

Saab

Saab deserveşte piaţa globală cu produse, servicii şi soluţii recunoscute la nivel mondial, în domenii ce variază de la aplicaţii militare la securitate civilă. Implicaţi în operaţiuni pe fiecare continent, Saab dezvoltă, adaptează şi îmbunătăţeşte continuu noi tehnologii pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui client. Saab TransponderTech proiectează şi livrează sisteme pentru pază de coastă, securitate portuară, managementul navelor, search and rescue şi alte domenii. Echipamentele Saab sunt utilizate în sistemele VTMIS de monitorizare pe Dunăre, Canalul Dunăre - Marea Neagră şi pe coasta Mării Negre. Peste 280 de nave fluviale româneşti sunt dotate cu transpondere AIS Saab R4 sau R5.

arrow Transponder AIS Saab R5 SOLID
arrow Transponder AIS Saab R5 SUPREME
arrow Transponder AIS Saab R4
arrow Staţie de bază AIS Saab R40
arrow ECDIS Saab CoastWatch AIS
arrow Sistem complet VTS
arrow CBRNe - soluţii transport
arrow CBRN - echipamente prelevare
arrow Avertizare /raportare AWR CBRN

Cold Cut Systems

Cold Cut Systems AB este lider mondial în domeniul stingerii incendiilor cu hidroperforare. La nivel european, peste 1000 de autospeciale de mici sau mari dimensiuni sunt dotate cu sistemul Cold Cut Cobra. Tehnica propusă de Cold Cut Systems pentru stingerea incendiilor cu hidroperforare constă în expulzarea unui amestec de apă şi agent de tăiere (abraziv) printr-o duză specială, la presiune înaltă (aprox. 300 bari la pompă), pentru a străpunge eficient şi în scurt timp orice material de construcţii cunoscut. Printre principalele avantaje ale metodei se numără creşterea siguranţei pompierilor prin atacarea incendiului din exterior, răcirea incintei, evitarea riscului de backdraft şi reducerea daunelor cauzate de excesul de apă.

arrow Conceptul Cold Cut Cobra
arrow Kituri integrare autospeciale
arrow Unitate cadru autonomă
arrow Pistol Cold Cut MPN
arrow Pompă aditiv
arrow Accesoriu: Cold Tap
arrow Accesoriu: Cutting Frame
arrow Accesoriu: Pipe Cutter
arrow Aplicaţii navale

SevenCs

Având sediul în Germania, SevenCs dezvoltă motoare de afişare a hărţilor S-57 pentru ECDIS, WECDIS sau alte aplicaţii maritime. Compania oferă instrumente de producţie şi distribuţie ENC şi software profesional de navigaţie maritimă şi fluvială. Pe lângă produsele software, SevenCs pune la dispoziţie o gamă completă de servicii suplimentare: instruire, consultanţă şi suport tehnic.

arrow ENC Production Tools
arrow ECS navigaţie ORCA G2
arrow ECS pilotaj ORCA Pilot G2
arrow ECS militar ORCA Navy

Leader

Leader dezvoltă şi produce echipamente destinate luptei împotriva incendiilor, operaţiunilor de căutare şi salvare urbană sau instruirii personalului. Compania este specializată în ventilatoare cu presiune pozitivă, unelte USAR şi ţevi de refulare din material compozit.

arrow Ventilatoare PPV
arrow Ventilatoare PPV cu debit mare
arrow Ventilatoare PPV cu acumulator
arrow Echipamente USAR
arrow Ţevi de refulare din compozit
arrow Amestecătoare de linie
arrow Generator de fum / instruire
arrow Camere cu termoviziune binoclu

Emerson Process Mgmt

Combinând produse ale celor trei lideri mondiali în domeniul controlului şi monitorizării tancurilor, sistemele integrate Emerson Process Management deschid noi posibilităţi pentru toate tipurile de nave şi unităţi offshore: fiabilitate, productivitate crescută şi condiţii sigure de lucru. Mărcile Damcos, LevelDatic şi Rosemount Marine reprezintă calitatea maximă în domeniile de control de la distanţă al valvelor, de control al nivelului în tancuri şi de monitorizare cargo. Firma Ultrans TM este autorizată pentru operaţiuni de service şi punere în funcţiune.

arrow Damcos
arrow Rosemount Marine
arrow LevelDatic (SF Control)

Scott Safety

Scott Safety este un important producător internaţional de aparate pentru protecţie respiratorie, monitorizare, senzori şi alte echipamente destinate situaţiilor de urgenţă. Compania a achiziţionat producătorul britanic de camere cu termoviziune ISG Infrasys şi astfel a preluat experienţa acestuia de peste două decenii în cercetare, inovare, design şi dezvoltare a celor mai performanţi senzori IR destinaţi pompierilor.

arrow Cameră termoviziune ISG X380
arrow Aparate de protecţie respiratorie
arrow Detectoare Gaz
arrow Echipamente protecţie

Marble Automation

Compania olandeză proiectează şi livrează sisteme de monitorizare, alarmă şi automatizare pentru orice tip de navă sau clădire. Pornind ca specialist în automatizări pentru navele de pescuit, Marble Automation a devenit un partener de încredere, recunoscut pe plan mondial, pentru orice tip de navă: de la împingătoare şi remorchere până la iahturi de lux.

arrow Tahograf naval MS-715
arrow Sistem de alarmă BNWAS
arrow Sisteme monitorizare, control

Nupla

Nupla este o companie specializată în producţia de echipamente şi unelte dedicate industriei şi situaţiilor de urgenţă. Uneltele Nupla beneficiază de o coadă indestructibilă la utilizarea în medii dificile, fabricată din poliester armat cu fibră de sticlă (PAFS) obţinut în urma unui procedeu patentat de pultruziune structurală TCP (Tension-Continuous-Parallel).

arrow Unelte Nupla fibră de sticlă

Mastex

Mastex este o companie olandeză care produce un pachet software modular de monitorizare şi control al stocurilor, pieselor, certificatelor, echipajului, consumului, activităţilor de mentenanţă, voiajelor şi oricărui alt document, pentru nave maritime şi fluviale. Datele sunt mereu sincronizate între birou şi nave şi se pot plasa automat comenzi când un anumit stoc scade sub limită.

arrow MX Suite

Vetter

Compania germană Vetter produce din 1964 corturi medicale şi echipamente pneumatice pentru industrii şi situaţii de urgenţă, cu aplicaţii speciale pentru ridicarea avioanelor avariate sau camioanelor răsturnate.

arrow Sisteme pneumatice pompieri
arrow Ridicare avioane avariate
arrow Ridicare camioane răsturnate

em-trak

em-trak este un producător de echipamente radio navale ce oferă transpondere AIS cu funcţionalitate completă la preţuri accesibile. Sunt disponibile echipamente Clasa A certificate pentru uz maritim şi fluvial, dar şi transpondere Clasa B. Se remarcă produsul I100 Identifier: este un emiţător de mesaje AIS compatibil Clasa B, low cost, portabil datorită acumulatorului ce asigură cinci zile de funcţionare, ideal pentru ambarcaţii şi alte nave de mici dimensiuni.

arrow AIS Clasa A A100
arrow AIS Clasa B B100
arrow Identificator I100

© 2016 Ultrans TM