icon

Produse Navale

Vă rugăm să vizitaţi site-ul complet pentru descrieri detaliate ale produselor: folosiţi butonul din partea inferioară a paginii sau accesaţi site-ul de la un PC.

ATENŢIE! Linkurile din descrierile de mai jos vor direcţiona spre pagina completă a acestui site şi vor genera un trafic de date ridicat.

În cazul în care vă interesează alte tipuri de produse ale partenerilor noştri decât cele prezentate pe acest site, putem discuta disponibilitatea acestora în România sau serviciile pe care suntem capabili să le oferim.

Cuprins:
arrowAIS şi tahograf
arrowHărţi electronice
arrowMonitorizare şi VTS
arrowManagement tancuri

AIS şi tahograf

Saab R5 SOLID

A cincea generaţie de transponderere AIS Saab. Compact, ecran color, actualizări software prin USB, interfaţă în limba română.

INFO

.

Saab R5 SUPREME

Proiectat pentru nave SOLAS şi aplicaţii avansate. Bazat pe generaţia a cincea de transpondere Saab, cu ecran tactil de mari dimensiuni.

INFO

.

Saab R4 AIS

Versiunea Inland este utilizată de peste 90% din navele echipate AIS din România. Ieşit din producţie. Asigurăm în continuare servicii.

INFO

.

em-trak A100

Transponder AIS Clasa A cu funcţionalitate completă, la un preţ convenabil. Posibilitate de conectare la echipamente externe.

INFO

.

em-trak B100

Sistem compact AIS Clasa B, certificat internaţional, ideal pentru navele mici şi de agrement. Unitate de mici dimensiuni, uşor de intalat şi utilizat.

INFO

.

em-trak I100

Soluţie de urmărire low-cost compatibilă AIS Clasa B, acumulator max. 5 zile, uşor de montat pe ambarcaţiuni de mici dimensiuni.

INFO

.

Marble MS-715

Tahograf naval pentru monitorizarea a max. trei elice. Beneficii: operarea navei în afara orelor de lucru, ore suplimentare săptămânal.

INFO

.

SUS

Hărţi electronice

SevenCs ORCA G2

Software ECS de navigaţie, modern, special conceput pentru dispozitive cu ecran tactil. Tableta se poate conecta fără fir la AIS.

INFO

.

SevenCs ENC Tools

Suită modulară de produse software utilizate pentru a crea, întreţine şi distribui hărţi în formatul S-57.

INFO

.

Asistenţă instalare hărţi

Ultrans TM poate oferi asistenţă la instalarea hărţilor electronice în aplicaţiile software de tip ECDIS. Hărţile pot fi folosite pe termen nelimitat.

INFO

.

SUS

Monitorizare şi VTS

Mastex MX Suite

Colecţie de module software folosite pentru monitorizare, sincronizare şi control stocuri, piese, certificate, echipaj, consum, mentenanţă, documente.

INFO

.

Saab CoastWatch AIS

Soluţie ECDIS portuară pentru urmărirea traficului naval. În combinaţie cu o staţie de bază Saab R40, devine un sistem de sine stătător pentru supraveghere.

INFO

.

Marble BNWAS

Sistem de alarmă ce solicită o acţiune regulată din partea ofiţerului de serviciu pentru a preveni adormirea neintenţionată.

INFO

.

SUS

Management tancuri

Damcos

Sistemele Valve Remote Control sunt recunoscute în industria maritimă. Sunt oferite soluţii hidraulice şi electro-hidraulice.

INFO

.

Rosemount Marine

Inventatorul şi liderul mondial în domeniul măsurării nivelului din tancuri folosind tehnologie radar. Parte a Emerson Process Management.

INFO

.

LevelDatic

Sistemele electro-peumatice oferă informaţii precise despre nivelul din tancuri. Senzorul de presiune MAS2600 este folosit pentru tancuri de balast.

INFO

.

SUS

© 2016 Ultrans TM