icon

Despre companie

Compania Ultrans TM a fost înfiinţată în 1992 în Constanţa, având ca principal scop aducerea pe piaţa româneasca a unor produse de calitate superioară în domeniul navigaţiei maritime şi fluviale. În ultimii ani a fost extins domeniul de activitate spre zona echipamentelor pentru situaţii de urgenţă şi am alcătuit o echipa specializată în promovarea unor soluţii alternative şi eficiente de luptă cu incendiile. Relaţia dintre noi şi client este una de parteneriat, în care analizăm împreună necesităţile specifice şi propunem soluţii pragmatice.

Misiunea companiei Ultrans TM este furnizarea soluţiilor de înaltă calitate folosind cele mai bune tehnologii şi echipamente de pe piaţă în scopul îmbunătăţirii siguranţei personalului, eficienţei, productivităţii şi performanţelor clienţilor noştri.

Concentraţi pe calitate

ISO 9001 DNV-GL

Calitatea reprezintă o preocupare majoră şi constantă pentru Ultrans TM, este numitorul comun care defineşte tehnologiile, soluţiile şi serviciile oferite de compania noastră. În anul 2008 am obţinut certificarea ISO 9001:2000 pentru procedurile de management al calităţii, ulterior actualizată la ISO 9001:2008.

Fiind axaţi pe calitate, intenţionăm să oferim nu doar produse de o calitate recunoscută, dar şi servicii pe măsura acestora. Ne mândrim cu faptul că până în prezent nu au existat plângeri în legătură cu serviciile asigurate numeroşilor noştri clienţi.

Lista cu alte certificări obţinute o găsiţi la pagina CERTIFICĂRI.

Parteneri recunoscuţi pe plan mondial

Dintre principalii noştri parteneri amintim Saab, un jucător important în domeniul militar şi lider mondial pe piaţa sistemelor de navigaţie şi soluţiilor de supraveghere a traficului naval, Cold Cut Systems, recunoscut în Europa şi Asia pentru metoda unică de stingere a incendiilor cu hidroperforare, Leader, producător de ventilatoare cu presiune pozitivă şi echipamente pentru intervenţii speciale în situaţii de urgenţă, Scott Safety, ce activează pe piaţa aparatelor de respirat şi camerelor cu termoviziune, Emerson Process Management (MTM), prezenţă importantă în domeniul sistemelor navale de management al tancurilor, şi SevenCs, renumit producător de aplicaţii pentru navigaţie şi cartografiere digitală.

Mai multe detalii la pagina PARTENERI.

Orientare spre proiect

Compania noastă preferă parteneriatele pe termen lung şi a fost implicată de-a lungul timpului în importante proiecte naţionale de infrastructură:

arrow Prima fază a implementării sistemului naţional RoRIS - beneficiar Autoritatea Navală Română
arrow Reţeaua românească AIS ce monitorizează coasta Mării Negre - beneficiar Autoritatea Navală Română
arrow Sistemul RoRIS Canal Dunăre - Marea Neagră - beneficiar Administraţia Canalelor Navigabile
arrow Dotare 250 + 20 nave cu transpondere Inland AIS – beneficiar Administraţia Fluvială a Dunării de Jos

Mai multe detalii la pagina PROIECTE.

Echipa Ultrans TM

Dezvoltarea personală şi profesională a membrilor Ultrans TM este o valoare importantă a culturii noastre antreprenoriale. Suntem în permanenţă instruiţi pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii şi soluţii. Aria cursurilor şi instruirilor urmate variază de la MBA şi management de proiect la pregătire pentru instalare, service şi mentenanţă a echipamentelor navale sau pentru situaţii de urgenţă.

Pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să luaţi legătura cu noi folosind pagina de CONTACT.

© 2016 Ultrans TM